Askel askeleelta SEO – Hakukoneoptimointi

SEO: ssa on kaksi suurta tekniikkaa. Sivun SEO ja Off-page SEO. Sivun SEO -tarjoukset ottavat huomioon verkkosivujesi sisällön, jossa sivun ulkopuolinen SEO on suunnilleen vibes -kumppaneiden saaminen. SEO: n kaksi ensimmäistä vaihetta ovat välttämättömiä, ja SEO-kampanjoinnin toteuttaminen riippuu varmasti paljon näistä kahdesta vaiheesta, joita kutsutaan sivustoanalyysiksi ja avainsana-analyysiksi. Se on yhtä hyvä kuin SEO -prosessin käynnistäminen.

Sivustoanalyysi: Sivustoanalyysi auttaa pohjimmiltaan SEO -prosessin piirtämisessä ja antaa sinulle peruskäsityksen siitä, mitä on suoritettava. Sivuston perusteellinen analyysi ilmoittaa, kuinka paljon sivun optimointia ja sivun ulkopuolista optimointia tarvitaan. Jos sivustolla ei ole otsikkoa, sisällönkuvauskenttiä ja tarkastustiliä varastossa heti, kun sivun sisältö myöhemmin, tarvitaan joitain ponnisteluja sivun optimoinnin ehdotuksen tekemiseksi. Kun taas jos ei ole uusia verkkosivustoja, jotka linkittäisivät verkkosivustollesi myöhemmin, sivun ulkopuolisessa SEO: ssa tarvitaan huomattavia ponnisteluja.

Sivun optimointi

Avainsana -analyysi:
Tuotenimet ja suosikkityypit ovat todellisuudessa avainsanoja, joiden kautta sivuston kävijät tulevat verkkosivustollesi. Avainsana -analyysi ja tutkimus avainlauseiden valinnalle on äärimmäisen tärkeää, jotta hakukonetta voidaan ravistella runsaasti. Kilpailijan sivustoanalyysi sekä auttaa tunnistamaan avainsanojen haltuunoton. Kun avainsanat on viimeistelty, voit alkaa muokata verkkosivustosi otsikkoa, sisällönkuvauskenttiä, metasäästötiliä, optimoida HTML -koodia, sivuston sisältöä ja tästä syystä. Avainlauseiden valinta on ratkaiseva osa verkkosivustosi mainostamista hakukoneissa, koska kaikki myöhemmät esiintymiset perustuvat optimoituihin avainsanoihin. Valitsemasi avainlause sanelee, kuinka huippusijoituksesi liikkuu-taistelu. netissä tutkitut ja hienostuneet avainsanat tuovat kohdistetun liikenteen verkkosivustollesi. Avaintunnisteet koko summa paikallisten tunnisteiden jälkeen ovat harrastajan hakumalli. Siksi on aina hyödyllistä lisätä avainsanaluetteloon tapahtumia, jotka tapahtuvat kaupungin, kaupungin tai maan julistuksen yhteydessä.
Optimoi ja kirjoita täynnä zip -URL -osoitteita

Suurin osa viime aikojen sivustoista on täynnä zip -tiedostoja, jotka käyttävät sisällönhallintajärjestelmiä WordPressin ja Joomlan jälkeen tai palvelimen puoleista skriptikieltä, joka on linkitetty php: hen. Vaikka dynaamiset sivustot ovat täysin tyydyttäviä sisällön julkaisemisessa ja järjestämisessä, se ei ole hakukoneen käyttäjän hallittavissa. Vaikka kyseessä olisi staattinen sivusto, sivun julkaisun URL -osoitteet voidaan optimoida käyttämällä asiaankuuluvia avainsanoja. Toimintasivuston yhteydessä verkkosivun URL -osoite on kirjoitettava uudelleen, jotta se indeksoi selkeästi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *